Akrep; sıcak ve ılıman iklim hayvanıdır. 6 bacakları, başının yanında 2 kıskacı vardır. Kuyruklarının ucunda zehirli iğneleri vardır. Yapıları yaşadıkları bölgenin şartlarına göre değişmektedir. Çölde yaşayan akrepler en zehirli olanlarıdır. Susuz kalan akrebin zehiri daha da etkilidir.
Öldürücü etkiye sahip olan akrep çok aç kaldığı ya da kendini tehlike altında hissettiği anlarda sokar.
Terk edilmiş harabe, yıkılmış ev yığınları, kaya kütleleri altları ya da ağaç kütüklerinin altına yuva yapan akrep; gündüzleri dinlenirken geceleri avlanmaya çıkar. Avlarını gece avladıkları için görmeye ihtiyaç duymazlar çünkü akreplerin ayaklarında radar sistemi gibi çalışan algıları vardır. Yerdeki titreşimden avının ne tarafta olduğunu algılayabilir.
Ayrıca akreplerin vücut yapıları oldukça dayanıklıdır. Dondurulmuş bir çözüldüğü takdirde tekrar yaşayabilir. Organlarından birini kaybetmesi durumunda yaşamını sürdürebilir ve radyasyon ya da ultra viyole gibi ışınlara maruz kalması onları etkilemez.
Akrepler tek yaşarlar sadece çiftleşme döneminde erkek akrep ile birleşir. Flört anında dişi akrep ile erkek akrep kuyruklarını birbirine dolar ve flört bittikten sonra erkek akrep genelde bulunduğu ortamı hızlıca terk eder aksi halde dişi akrep, erkek akrebi öldürür. Dişi akrep üreme gerçekleşmesi durumunda yumurtaları doğurur ve doğurduğu akrepleri belli bir süre tehlikelere karşı korumak için sırtında taşır.
Akrep sokması durumunda hasta fazla hareket ettirilmeden en yakın sağlık kuruluşuna götürülmeli ve akrebin görüldüğü bölge haşere ilaçlama servisi tarafından mutlaka ilaçlanmalıdır.
İlaçlama firmamız siz değerli müşterilerimizin sağlığını tehdit eden canlılara karşı her haşere için özel hazırlananböcek ilaçları ile sizlere 7/24 hizmet sunmaktayız.

FARE İLAÇLAMA : 0532 396 0444
Öncelikler fare ilaçlama yöntemlerinde uygulanacak en önemli şey ortamın keşfi ve netür ilaçlama metodunun uygulanmasıdır. Fare ilaçlama yöntemlerinde birçok ilaçlama yönyemi olup bunlardan en fazla sonuç alınan ilaçlama yöntemleri aşağda belirtilmişdir.
1. KEMİRGENLERDE İstasyon Metodu :
Profesyonel Fare Mücadelesinde Uygulanan En Yaygın İlaçlama Metodur. İstasyon İsmini Verilen Fare Monitörlerine , Fare İlaçları Yada Zehirleri Yerleştirilir. İstasyonlar Farelerin Girebilecekleri Boyutlarda Olup , Hem Şekli İle Hemde İçersindeki Yemlerin Çekici Özellikleri İle Kemirgenleri Kendisine Çekmektede Ve Fareye Karşı Cezbedici Özellik Taşımaktadır. Ortamda Bulunan Bir Farenin İstasyona Uğramama Şansı Yok Denilecek Kadar Azdır. . İstasyonlar Genelde Dolap Veya Petek Altlarına Yada Gizli Yerlere Köşelere Farenin Gezebileceği Yerlere Metrekare Ve Mesafe Göz Önünde Bulundurulup Hesaplanarak Yerleştirlir. Bu İşlem Uzman Ekip Tarafından Uygulanmalıdır. İstasyonlar Yerleştirildikten Sonra , Hedefimizdeki Farelerin İstasyonlara Uğrayıp Zehirli Yemleri Yemeleri Beklenmektir. Bu Konuda Biraz Sabırlı Olmak Gerekir . Kaliteli Yemler Kemirgenleri Ortalama 2 Gün Sonra İç Kanama Geçirmesiyle Öldürür. Amacımız Zehirlerin Tüketilmesini Sağlamak Olduğu İçin , Fareler Birbirlerinin Öldüğünü Farkedelerse Zehri Yemezler Yada Kusarak Zehirden Kurtulmuş Olurlar . Bu Yüzden Profesyonel İlaçların Uzun Zaman İçersinde Kesin Öldürme Etkisi Taşıması Gerektirir. Yemi Yiyen Fareler Genelde Ortamda Değil , Geldikleri Yerde Yuvalarında Ölürler. Bu Şekilde Ortamdaki Fare Probleminden Kurtulunmuş Olunur. Yinde Kontrol Amaçlı Olarak İstasyon İçersindeki Yemler Yenilenme Ve Belli Bir Müddet Ortamda Bulunması Gerekir. Bu Sayede Ortamda İleriye Dönük Fare Üreme Sorunuda Ortadan Kalkmış Olur.

2. KEMİRGENLERDE Canlı Yakalama İstasyonu Metodu :
Bu Metodda Canlı Yakalama İstasyonu Adını Vediğimiz İstasyonlar Aynı Şekilde Belli Mesafe Ve Metrekarelerde Yerleştirilir. Canlı Yakalama İstasyonlarında Klasik İstasyon Gibi 2 Giriş Olup , İstasyona Fareyi Cezbedecek Herhangi Bir Yem Yada Bir Gıda Ürünü Bırakılır. İstasyonun İçine Giren Fare Tekrar İstasyonun İçinden Çıkamaz. Canlı Yakalama İstasyonunda Farenin İçeri Girişi Vardır . Ama İçeri Giren Farenin Çıkış İçin İstasyon Kapısına Yöneldiğinde Kapısı Kapanmaktadır. Bu Şekilde Fare Canlı Olarak İstasyona Hapsedilmiş Olunur. Kesinlikle İçerden Çıkamaz . Bu İstasyonun Mekanik Bir Özelliğidir.
4. KEMİRGENLERDE YEMLEME METODU
Bu Metodda İse Blok , Pellet Ve Pasta İsmini Verdiğimiz Kemirgen Yemlerinin Belli Yerlere Direk Açık Bir Şekilde Yada Bir Plastik Tabak İçinde Ortama Bırakılması Uygulanmasıdır. Bu İlaçlar Kazandairesi – Kömürlük – Lağam Veya Açık Alanlara İstasyon Kurma İhitmali Zor Olan Yerlerde Direk Olarak Uygulanabilir. Bu İlaçların Tespit Edilmişse Farelerin Geliş Yerlerine , Yuva Deliklerine Direk Uygulanır Ve Kesin Sonuçlar Verir.

FUMİGASYON ÇEŞİTLERİ
- Çadır Altı Fumigasyonu : Ürün yığın olarak bir yere toplanarak örtü altında yapılan fumigasyondur.
- Konteyner Fumigasyonu : Konteyner içine direkt uygulanan fumigasyondur.
- Gemi Ambarı Fumigasyonu : Gemi ambarındaki yığın olarak bulunan ürünün sızdırmazlığı sağlanarak uygulanan fumigasyondur.
- Silo Fumigasyonu : Gerek buğday ve tahıl gerekse makarna silolarında direkt uygulanan fumigasyondur.
- Değirmen Fumigasyonu : Değirmenlerin sızdırmazlığı sağlanarak direk uygulanan fumigasyondur.
- Bina Fumigasyonu : Tüm bina çadır altına alınarak sızdırmazlığı sağlanıp içeri uygulanan fumigasyondur.
- Ahşap Palet ve Kutu Fumigasyonu : Gerek konteyner içinde gerekse çadır altı olarak uygulanan fumigasyondur.
- Tarihi Eser ve Müze Fumigasyonu : Her bir eser ayrı ayrı çadır altına alınarak uygulanan fumigasyondur.
HAFTANIN 7 GÜNÜ 24 SAAT BİZE ULASABİLİRSİNİZ.
Tel : 0212 599 3703
Tek Bilgi : 0532 396 0444